středa 28. září 2016

Po nějaké (dost dlouhé) době jsem si řekla, že je na čase začít zase psát, chci se teď pokusit psát častěji. Čeká mě maturita, ples a další hrozné věci, kterými si musí projít každý student čtvrtého ročníku na gymnáziu, a tak pro mě bude můj blog místem, kde můžu vypnout a přestat myslet na budoucnost. která se nezastavitelně blíží. Je to děsivý. Už chápu Troye a Gabrielu z High school musical 3, kteří celý film fňukají, že budou maturovat, půjdou každý na jinou vysokou školu a rozdělí se + Troy netuší, jakou VŠ by chtěl studovat. Jo, Troyi, máme stejný problém. Jenže za 1. oni umí zpívat, takže si prostě zazpívaj a je jim líp a za 2. je to film od Disney, takže končí happyendem. Kdo ví, kde skončím já?
   Ale to jsem odbočila jinam, než jsem chtěla. Radši už ukončím své depresivní úvahy o budoucnosti a jdu psát článek o Londýně.
    
   
Vzhledem k tomu, že jsem prokrastinátorka a přestala jsem psát London diary, rozhodla jsem se napsat článek, ve kterém shrnu celé moje prázdniny v Londýně. Samozřejmě si nepamatuji každý den, takže to bude takový foto report (říká se tomu tak?).

Žádné komentáře:

Okomentovat